Užijte si maximální relax v Augistiánu!

Je jen málo míst, ve kterých zažijete dokonalé uvolnění těla i mysli. Možná vás jako první napadlo, že takový zážitek mohou nabídnout jen meditační chrámy kdesi v Asii. Omyl! Jedno takové místo máme i v České republice. Nachází se v malebných Luhačovicích a nabízí profesionální wellness. Proč si sbalit kufr a vyrazit právě sem?

Luhacovice,Czech Republic 19.08.11 – Hotel Augustiansky Dum / Photo by Jan Prerovsky / tel.: +420 608 227 561 / www.janprerovsky.com

Proč potřebujete wellness i vy?

Wellness je slovo s hodně širokým významem. Je jednoslovným vyjádřením pro stav blaženosti, při kterém je perfektně uvolněno tělo i mysl. Jedná se o prožitek pohody a klidu, při kterém tělo získává dostatek nových sil, aby mohlo lépe fungovat. Každý z nás takový stav potřebuje zažít a čím častěji to bude, tím lépe. Pokud budete uvolněni, budete lépe zvládat vysoký tlak současné uspěchané doby a dokážete se lépe vyrovnávat se stresem, nedostatkem spánku i se vším ostatním.

Proč vyrazit do Augistiánu?

Augistián je jen zkrácený název pro Wellness & spa hotel Augustiniánský dům ****S, který se nachází v malebném lázeňském městě Luhačovice. Wellness hotel nad ostatními vyniká rozmanitou nabídkou krátkodobých i dlouhodobých wellness pobytů. Mezi nejoblíbenější patří wellness pro dva. Jeho náplní jsou hlavně procedury pro osvěžení těla a mysli. Během pobytu si budete užívat hotelové wellness & spa centrum. Jeho součástí jsou například vyhřívaný bazén s protiproudem, parní lázně, sauny a další. Patří k nejkrásnějším a současně velmi intimním, takže si během pobytu užijete i romantické chvilky. Wellness hotel nabízí také pobyt Cesta za zdravím, jehož součástí jsou například tyto procedury: uvolňující masáž zad, regenerační sezónní zábal, protistresová masáž hlavy a další. Zajímavostí je, že se přímo v hotelovém areálu nachází zahrada 6 smyslů. Jedná se o stezku, na které se nachází stanoviště pro aktivizaci vašich smyslů. Zahrajete si na hudební nástroje, přivoníte k vůním, zkrátka si užijete pohodovou procházku a uklidníte mysl. Luhačovice jsou navíc městem s krásným okolím, kam lze vyrazit na výlety!