Florida je rájem pro turisty




Kdo z nás by někdy neslyšel o Floridě a neznal toto místo alespoň z televize. Kdo by toto místo nechtěl navštívit? V Orlandu na Floridě je skutečně krásně. Nechte se zlákat i vy nádhernou dovolenou v Americe, protože jde o místo, které stojí za to navštívit. Letenky můžete mnohdy pořídit za příznivé ceny!

Vidět můžete Miami, Tampu, Universal Studio, navštívit můžete Národní park Wekiwa Springs, Cocoa Bech, Palm Beach, Downtown Disney, Gatorland, což je zábavní park s aligátory, City Walk, Lake Eola Park, Orlando Water Sport Complex, což je vodní lyžování a pro turisty ohromná zábava.

Navštívit můžete také městečko, kde je spousty zábavy a velké množství atrakcí a to je městečko FAN SPOT AMERIKA, zahrát si můžete golf i Minigolf Disney, podívat se můžete do SeaWorld a především ženy, ale samozřejmě i muži, si mohou užít skvělých nákupů v Orlandu.

Orlando patří mezi nejnavštěvovanější místa na celém území Spojených států amerických. Turistika tvoří hlavní příjem tamní ekonomiky. Orlando je velmi oblíbené město hlavně proto, že je zde velmi mnoho zábavných parků. Ty se nacházejí buď přímo na území města, nebo v jeho blízkosti. Největším lákadlem je pak pro turisty Walt Disney World resort, což je naprosto ohromná oblast s velkým množstvím atrakcí. Mořský zábavní park SeaWorld také patří mezi top atrakce. Návštěvníci si zde mohou užít naprosto dokonalou zoologickou zkušenost s kompletními zvířecími atrakcemi, vzrušujícími jízda mi, živými představeními, kdy mají možnost stravovat se zde po celý den. Park se řadí mezi nejnavštěvovanější parky na světě a je otevřen od roku 1973.

Park je tematicky založen a celý den zde strávíte zejména ve společnosti obyvatel moře. Je zde pro vás připravená dokonalá podívaná na delfíny a kosatky a nadšené z ní budou nejen děti, ale také dospělí. Můžete si užít plavbu se žraloky a vzácnými kapustňáky, kteří budou plavat v obrovských akváriích nad vašimi hlavami. Toužíte si pohladit delfína? Pak se vám zde váš sen splní. Užít si také můžete 1,2 km dlouhou horskou dráhu, nebo se můžete projet lodičkou po bájné zemi Atlantis. K vidění je tu toho skutečně mnoho a navštívit Floridu, dnes není nic, co byste si nemohli dovolit. Ubytování v luxusní vile s allinclusive vás vyjde na skvělou cenu a to dokonce nižší, než jakou byste dali například za dovolenou v Turecku. Nejdůležitější pro vás bude sehnat levné letenky.