Termální lázně Patince




Jih Slovenska je místem, které je velmi krásné a které určitě musíte navštívit. Termální lázně Patince, které leží v Komárnu, jsou pro návštěvníky velmi zajímavé.

Komárno je romantické, historické městečko a svým hostům nabízí nespočet turistických zajímavostí. V okolí je nádherná příroda, která přímo láká k výletům a je zde také velmi oblíbený termální park Patince. Blízko Patince je také Štůrovo.

Termální koupaliště se rozprostírá na ploše 22 hektarů a zdejší pramen, který má léčivé účinky má teplotu 27 stupňů a vyvěrá až z hloubky 200 metrů. Na jižním Slovensku tyto lázně patří k jedněm z nejoblíbenějších.

V Komárně máte všechny zajímavosti na dosah ruky. V centru najdete jak obchody, tak ty nejlepší restaurace, obchody, sportovní vyžití a další zábavu. V termální vodě v Komárně, léčí minerální voda kloubové onemocnění, revmatické onemocnění a také ženské gynekologické problémy. Voda je vhodná pro rekreační účely.

Můžete také navštívit Vodní Mlýn Kolárovo, nádvoří Evropy, pevnost Komárno. Navštívit pak ještě můžete také Podunajdké Muzeum v Komárně. Koupit se tu dají kvalitní slovenská a maďarská vína. V Komárně se můžete ubytovat v lázeňských domech, ale také v luxusních hotelích a penzionech.

Pokud se rozhodnete vyrazit se svou rodinou právě sem, pak budete jistě velmi mile potěšeni. Pokud si vyberete dobře hotel, pak nebude problém s tím, abyste zde byli skutečně spokojeni. Komárno je potom výborným místem pro turistiku.

Slovensko má stejně jako náš kraj velmi krásná místa, která stojí za to navštívit a je jich skutečně mnoho. Najdete zde mnoho akvaparků, relaxačních míst, v Tatrách potom místa na procházky, túry a lyžování. Určitě jsou tato místa velmi zajímavá a skutečně stojí za to je navštívit. Vyberte si i vy zajímavý hotel v Komárně a užijte si termální lázně Patince spolu se svou rodinou.