Zajeďte se podívat do Dunajské Stredy, lázeňského města




Slovensko je krásnou zemí a určitě je i velká škoda, že již není součástí té naší. Pokud se chcete vydat na Slovensko, tak máte hned několik možností. Nejoblíbenějším místem jsou samozřejmě Tatry, kde je krásně jak v létě, tak i v zimě. Mezi krásná místa rozhodně také patří Dunajská Streda.

Lázeňské město, které leží na jihu Slovenska.

K dispozici jsou vám zde jak hotely, tak penziony. Určitě si mezi širokou nabídkou ubytovacích zařízeních vyberete. Městečko je velmi pěkné a je připravené na lázeňské hosty. Ti si mohou zajít kupříkladu do Thermalparku. Návštěvu ocení nejen dospělí, ale především děti.

Thermalpark Dunajská Streda se skládá z krytého wellness centra, kde máte možnost relaxovat, odpočívat a načerpávat nové síly. K dispozici je vám mineralizovaná termální voda a to o teplotě od 24 stupňů až do teploty 40 stupňů Celsia. Mineralizovaná voda má léčivé účinky.

Thermalpark Dunajská Streda

Patří k největším termálním areálům na Slovensku vůbec. Návštěvníci zde mají k dispozici spousty atrakcí. Jednak jsou to chrliče, masážní trysky, nádherná jeskyně s vodopády, perličková koupel a spousty zábavy tu potom najdou i děti. Samozřejmě je vám k dispozici také plavecký bazén.

Díky bezbariérovému přístupu mohou služby využívat i zdravotně handicapovaní. Mohou vyzkoušet nespočet možností v sedacích částech bazénu.

Kromě Thermalparku najdete v okolí také autodrom Slovakia Ring, v němž si můžete vyzkoušet jízdu na profesionálním, závodním okruhu, což si jistě nenechá žádný muž ujít, ale i některé ženy tato jízda láká.

Až pojedete na Slovensko, určitě navštivte lázeňské město Dunajská Streda. Patří k velmi krásným a zajímavým místům Slovenské republiky. Už jen samotný Thermalpark je pro turisty velmi lákavým místem. Obzvláště pro rodiny s dětmi.