Travel News:

Podmínky pro vstup do SAE

Podmínky pro vstup do SAE

Pokud cestujete do SAE jako turista za účelem dovolené je nutné mít sebou cestovní pas, minimálně 6 měsíců ještě platný a mít vyřízené cestovní vízum. Vízum do SAE je platné 30 dní + v SAE je možné pobyt ještě o 30 dní prodloužit.

Při vstup do země je důležité mít sebou dostatek peněz, a zařízené cestovní připojištění. Dále je důležité se zmínit o možnosti že vám bude vstup do SAE nepovolen, máte- li v cestovním pase Izraelské razítko. Vízum do SAE platí pro jeden vstup, cestujete – li například v rámci poznávání na vaší dovolené i do okolních států, bude třeba mít další vízum.