Ideální vánoční dárek? Dovolená v Řecku!

Pokud máte mezi nejbližšími náruživé cestovatele a lámete si hlavu s tím, co jim dáte pod stromeček, máme pro Vás tip. Dovolená v Řecku totiž přináší obrovské množství nezapomenutelných zážitků pro turisty všech věkových kategorií!

GT2

Dovolená Řecko 2015

Zabývat se již nyní dovolenou na příští rok může být nejen praktické, ale díky nabídkám First minute jednotlivých cestovních kanceláří lze ušetřit spoustu peněz. Proč ale zvolit právě dovolenou v Řecku? Tato země přináší vše milovníkům historie, přírody, odpočinku i turistiky a v neposlední řadě se hodí i pro dovolenou s dětmi. Jestliže si myslíte, že by mohla někoho ve vašem okolí zaujmout, neváhejte! Zbývá ovšem ještě to nejdůležitější, totiž zvolit cílovou destinaci.

GT1

Jaké destinace patří mezi nejoblíbenější?

Stálá popularita této země je způsobena nejen kvalitou, ale i kvantitou zdejších destinací. Dovolená na řecké pevnině, na které Vám můžeme doporučit překrásné hlavní město Athény, mýty opředenou Olympskou riviéru anebo velice oblíbený poloostrov Chalkidiki, představuje jednu, nikoli jedinou možnost, co věnovat jako dárek. K dispozici toho máte daleko více.

K Řecku totiž patří obrovské množství ostrovů. Za všechny jmenujme alespoň světoznámý ostrov Kréta, domov první evropské civilizace, dále Korfu, Lefkadu, Mykonos anebo ostrov slunce Rhodos. Zkrátka a dobře stačí vybrat jeden z mnoha zájezdů, např. v nabídce cestovní kanceláře Greece-tours.cz, a máte fantastické překvapení pod stromeček. A ještě zopakujme, že díky zájezdům First minute Řecko můžete zároveň ušetřit!