Nassfeld: Útulné lyžařské středisko v Rakousku

Profesionální lyžaři jsou nespokojení s kvalitou služeb a nabídkou sjezdových tratí v českých lyžařských střediscích. Není divu, že se spousta příznivců zimních sportů vydává za hranice republiky, konkrétně do Rakouska. Velké popularitě se těší lyžařská oblast Nassfeld, která spadá mezi deset nejlepších zimních destinací v Rakousku.

Ski areál Nassfeld se vyznačuje nadprůměrným počtem slunečních dnů, a proto se zde nachází množství slunečních teras. Horské chaty a restaurace mají připravené celkem na tisíc slunečních lehátek, plážových křesel a houpacích sítí. Odpočinek, na který lákají příjemné odpolední teploty, zpestří různé zábavné a společenské akce.

Nassfeld v kostce

Impozantní destinace, která se rozprostírá na pomezí Rakouska a Itálie, nabízí 110 kilometrů sjezdovek. Přepravu lyžařů má na starosti 30 moderních vleků a lanovek. Samozřejmostí je kvalitní sněhová pokrývka po celou lyžařskou sezónu a úroveň střediska zvyšují také zdejší atrakce pro děti, Fun Area a snowpark. Pakliže si zima smyslí, že z nebe nespadne dostatek sněhových vloček, nastupuje systém umělého zasněžení. O nedostatek sněhové pokrývky se nemusíte bát.

Kde se ubytovat?

Chcete-li strávit zimní dovolenou v novodobém lyžařském středisku, měli byste zavčas rezervovat vhodné ubytování Nassfeld. Nabídka ubytovacích prostor je skutečně pestrá, přičemž nejžádanější variantou jsou apartmány s různou ubytovací kapacitou. Na své si přijdou mladé zamilované páry preferující soukromí, skupinky kamarádů i rodiny s dětmi.

V rakouských končinách poskytují krásné a moderní ubytování v apartmánech také čeští majitelé. Objekt společnosti BookNassfeld.cz je vybaven saunou, která slibuje regeneraci celého těla po obtížném dni na sjezdovce. Apartmány českého majitele se nachází pouhých 300 metrů od lanovky Millenium Express – střediska Nassfeld.