Půjčovna aut Praha – zkuste MAD Auto

Někdo volí život bez auta dobrovolně, někdo ne. Pravdou je, že se v životě občas dostaneme do situace, kdy nám auto chybí. Třeba ho vůbec nevlastníme, ale na dovolenou by se hodilo. Nebo bez něj neuděláme ani krok a v servisu nám klidně oznámí, že opravu vidí tak na týden. Tehdy se jako na zavolanou hodí kvalitní a levná autopůjčovna. MAD Auto je půjčovna aut Praha, která se přesně o tyto benefity pro zákazníky snaží. Poskytnout kvalitní a bezpečný vozový park za nejlepší ceny půjčovného v Praze. Víte, že tato pražská autopůjčovna si již od třetího dne neúčtuje příplatek za ujeté kilometry?

Unsplash / Pixabay

Levný pronájem aut Praha – to je MAD Auto

Pokud vám je 20 let, máte řidičský průkaz skupiny B a platný průkaz totožnosti potřebný k podepsání smlouvy, jsou pro vás služby pražské autopůjčovny MAD Auto k dispozici a to 24 hodin denně. Během pracovní doby vám zaměstnanci autopůjčovny přistaví automobil kdekoliv po Praze zdarma. Mimo tyto hodiny za malý příplatek. Půjčovna aut vám auto zapůjčí jak pro cesty v tuzemsku, tak pro cesty do zahraničí, přičemž pro obojí je automobil pojištěn, včetně havarijního pojištění. Auto je vybavené platnou českou dálniční známkou, firma vám je schopna poskytnou náhradního řidiče, navigaci, dětskou autosedačku i další výbavu, o kterou požádáte. V zimě je autopůjčovna Praha MAD Auto připravena na požadavky týkající se střených nosičů lyží i na sněhové řetězy.

A jaký vozový park půjčovna aut Praha nabízí?

V nabídce jsou ekonomická vozidla, jako je Opel Corsa, Škoda CityGo, Škoda Fabia vč. Combi povedení, Fiat 500 nebo Peugeot 208. V nabídce standard je škoda Rapid nebo Peugeot 301. Další využívanou třídou aut pražské půjčovny MAD Auto jsou business vozy. Nechybí škoda Octavia, Toyota Corolla, Peugeot 308, Škoda Super nebo Hyundai i40.

Velice využívanou třídou automobilů jsou velkoprostorová auta a minibusy. Ty se hodí i na skutečně celorodinné dovolené, kam přiberete třeba i babičku s dědou, nebo vyrazíte s celou partou přátel. Oblíbená je 6+1 KIA Carnival, Opel Zafira, Peugeot 5008. Stejně jako osmimístní VW Caravelle, Chevrolet Orlando, Hyundai H-1 nebo Peugeot Expert v provedení 8+1.

Pronájem auta je možný i v třídě delux. V ní si lze pronajmout JEEP Grand Cherokee, BMV 5 series nebo Mercedes E-class. Kdy odjíždíte?