Kam vyrazit na svatební cestu

Většina vdaných žen, prožila podobný příběh. Začalo to seznámením, poznáváním se a velkou láskou. Láska kvete v každém věku, proto neuvádíme, že se jedná o mladé ženy. Některá se vdá ve dvaceti, jiná v padesáti.

20150917211910Pro některou to podruhé může být dokonce krásnější než poprvé. Zažíváme bláhové opojení a plánujeme společné bydlení. Mnohdy dva lidé dokonce již nějakou dobu spolu bydlí. Proto se jednoho dne, při procházce městem zastaví u vitríny, kde uvidí lákavě vyhlížet zásnubní prsteny. Ty jako by čekaly jen na vás. Ať už jdete prstýnky vybírat společně nebo vás partner překvapí, od tohoto okamžiku je jasné, kam váš vztah směřuje.

Do roka a do dne

„Do roka a do dne“ je tvrzení, které panuje kolem zásnub. Máte tedy před sebou poslední rok svobodného života. Pak začne velké plánování, chystání a pravděpodobně u stejné vitríny budete tentokrát vybírat společně snubní prsteny. Od tohoto okamžiku je vaše láska ztvrzená. Každá taková svatební příprava včetně svatby samotné dá zabrat. Proto je nanejvýš vhodné si konečně pořádně odpočinout a naplánovat svatební cestu. Určitě si to oba zasloužíte.

Symbol vkročení do nového života

Rozhodně by se mělo jednat o místo, které bude romantické a působit pohodovým dojmem. Jedete oba nabrat nové síly, které budou v manželství potřeba. Svatební cesta představuje symbol vkročení do nového a společného života. Dokonce i odborníci se shodují na pozitivním významu svatební cesty, která má kladný vliv na mezilidské vztahy. Bez ní by vaše svatba nebyla zkrátka úplná.

Kam vyrazit na dovolenou

20150917211853bNejčastěji novomanželé míří na Mauritius, Bali či Maledivy. Rozhodně je z čeho vybírat. Mauritius lze označit za klenot Indického oceánu a je ideálním místem pro exotickou dovolenou. Je to tropický ráj plný barev a omamných vůní. Možná vás zaujme více Bali a 400km překrásných pláží. Bali je Indonéský ostrov, který nabízí potápění, koupání a nádherné přírodní scenérie. Maledivy jsou skutečným rájem na zemi s celoročně stabilní teplotou. Navštívit tento ráj je snem mnoha lidí. Proč si jej tedy v tak významný okamžik nesplnit? Mimo překrásných vzpomínek a fotografií vám mohou tuto dovolenou připomínat i zlaté šperky. Váš partner vám koupí jemné náušničky a vy jemu například řetízek na zápěstí. Takto si nejen zpečetíte vaší lásku, ale darujete vzájemně i krásnou vzpomínku.