Zamluvte si dovolenou právě teď




Chcete v létě letět na dovolenou? Pak si ji zamluvte právě teď. Máte totiž jedinečnou šanci získat zájezd za skvělou cenu a ještě si vybrat hotel, který se vám skutečně líbí, protože teď máte jistotu toho, že ještě nebude obsazen.

Předčasný nákup dovolené má skutečné výhody. Pokud se ale rozhodnete koupit si dovolenou brzy, určitě si zaplaťte i storno poplatek, protože doba je to dlouhá a vy nikdy nevíte, co se může stát. Ceny jsou v opravdu zajímavé a tak neváhejte a vybírejte si dovolenou včas. Jediné, co je třeba, je zaplatit zálohu, ta se různí. Někde je to 1 500 Kč a někde chtějí například 30%.

I v tom bych ale viděla značnou výhodu a to proto, že nebudete muset dát celou částku najednou, což je pro někoho skutečně mnohem lepší. U First Minute je pak jasné také to, že si zájezd můžete vybrat bez časového nátlaku, v klidu a s rozvahou. Proto je dobré toho využít.  Pár měsíců dopředu tak budete vědět, kam se můžete těšit a na co se připravovat. Nemusíte řešit fakt, že si najednou musíte zabalit a druhý den vyrazit, ale dopředu budete vědět to, v jakém termínu poletíte a kam a tomu se také uzpůsobit. Budete vědět, kdy si sehnat někoho na hlídání vašich domácích mazlíčků a na zalévání květin.

V práci také budete moci oznámit termín vaší dovolené s předstihem a ten nebudete muset měnit.  Skvělé je i vědět pevné datum odletu a příletu, nebo odjezdu a příjezdu a to budete vědět hodně dlouho dopředu. Cestovní kanceláře nabízejí nejlepší ceny, proto toho využijte, později zas tyto ceny vystoupají vzhůru a zájezd za takto dobré ceny na vás bude čekat už jen u Last Minute, kde je ale výběr hotelů a lokalit již značně omezen. Nahlédněte cestovním kancelářím pod pokličku včas a nechte se zlákat skvělou dovolenou právě v této době. Uvidíte, že uděláte dobře a že na dovolené také hodně ušetříte.