Vyrazte si do Drážďan za skvělými nákupy do Primarku




Chcete si užít skvělých nákupů a rádi byste si nakoupili v Německu ve výprodejích? Zajeďte si do Primarku na nákupy a to vlakem z Prahy.

Pokud chcete nové věci na sebe a máte rádi značkové oblečení, které si však chcete koupit doslova za hubičku, pak musíte vyrazit za hranice. Ovšem nemusí to být až tak daleko, jak se na první pohled může zdát. Vlakem z Prahy se totiž můžete nechat odvést do Drážďan, kde si kromě nákupů, můžete prohlédnout také historické centrum. V Drážďanech je velmi mnoho obchodů, největší nákupní centrum je Galerie.

Mimo ni je pak ještě spousta dalších možností, kde si nakoupit něco na sebe. Narazíte zde na skutečně zajímavý outlet, kde seženete značkové kousky až s 90% slevou a kde si vyberete ty pravé úlovky opravdu levně. Tento outlet má tři patra a tak si na něj nechte dostatek času a prostoru. Nepůjdete odsud určitě s prázdnou.

Primark je nový obchodní dům, který je jen 10 minut pěšky od nádraží v Drážďanech. Primark je oděvní maloobchod, který byl založen v Anglii, přesněji v Irsku. Najdete jej kromě Německa také v Belgii, Irsku, Rakousku, Portugalsku, Španělsku, Nizozemí a Spojeném království. V Irsku se tento obchodní dům jmenuje Penneys. Poprvé byl Primark otevřen v Dublinu a to v roce 1969 na Mary Street.

Proč je tento obchod tak oblíbený?

Protože nabízí naprosto senzační ceny a přitom je jeho zboží moderní a krásné. Zajímavé kousky vás jistě dostanou a vy neodoláte a koupíte. Díky těmto faktům, konkuruje Primark velmi mnoho oděvním společnostem. Pokud se tedy chcete obléci do nového, chcete, abyste nemuseli utrácet spousty peněz a přitom měli na sobě pěkné, moderní a zajímavé kousky, tak si vyrazte do Drážďan. O skvělý nákup zde nebudete mít nouzi a především ženy, zde budou ve svém živlu a nákupy je budou dvojnásobně bavit.