Jak se dopravit na letiště? Samozřejmě autem

Máte v plánu dovolenou a poprvé poletíte letadlem? A z pražského letiště? Pokud ano, otázka toho, jak se na něho dostanete, vás jistě trápit nemusí. Nemusíme připomínat, že ideální volbou je samozřejmě vlastní automobil. A to hned z několika důvodů, mezi které můžeme zařadit:

  • Rychlost cesty
  • Pohodlnost cesty
  • Přijatelná cena

    Gellinger / Pixabay

Cesta je dobře značená

Bát se není třeba ani toho, že byste snad kdekoliv bloudili. Po příjezdu do Prahy je ideální napojit se na některý z okruhů a už jenom sledovat ukazatele, které označují, kudy pokračovat na letiště. Pokud máte navigaci, je to pro vás ještě jednodušší, jelikož máte jistotu, že vás dovede přímo do cíle. Nejenom před terminál, odkud odlétáte, ale třeba i na parkovitě letiště Praha, které bude logicky nutné využít k tomu, abyste na něm automobil po dobu dovolené nechali. Samozřejmě s jistotou toho, že bude v bezpečí.

Parkování je levné

Je mnoho možností, kde můžete svůj automobil nechat. Nejdražší možností je to, když ho necháte přímo na terminálu. Naopak cenově nejvýhodnější je parkování na letišti Praha, které je nabízeno v jeho těsné blízkosti, několika soukromými společnostmi. V takovém případě máte jistotu, že stání v době dovolené zde rozhodně nebude dražší, než jenom pár desítek korun za jeden den.

Na letiště se dostanete snadno

Řešíte, jak se dostanete z parkoviště na letiště? Není třeba, jelikož každé z nich dnes nabídne samozřejmou službu, kdy budete k terminálu bezplatně odvezeni a v době příletu zase vyzvednuti a dopraveni k vašemu vozu. To už bude čekat právě na vás a tak můžete jenom nasednout a vyrazit směr domov. Samozřejmě opět s jistotou, že nemusíte řešit MHD nebo problémy s veřejnou dopravou a i domů dojedete komfortně, pohodlně a zcela přirozeně dojedete také velmi rychle. Auto zkrátka při cestování na letiště dominuje, což vám potvrdí každý zkušený cestovatel.