I v přírodě se dá strávit příjemná dovolená s dětmi




Chcete dostat děti co nejvíce do přírody a přemýšlíte o dovolené na venkově, mezi loukami a lesy? Jenže jak děti co nejlépe v přírodě zabavit? Pak jednoznačně vezměte kolo, to je věc, která děti baví a která je dostane do přírody. Nadýchají se čistého vzduchu, unaví se a vy tak budete mít za sebou den, který strávíte jinak než například v obchodním domě.

LisaLiza / Pixabay

Vezměte své děti na výlet vlakem, protože i to patří mezi krásné zážitky, které děti milují. Vyrazte si někam, kde je krásně, kde se můžete projít, a kde je pak odměníte také něčím dobrým a to ať už nanukem, nebo obědem, s posezením samozřejmě venku.

Pokud chcete do přírody vyrazit autem, tak si vyberte místa, kde si vaše děti mohou nasbírat lesní jahody, maliny a borůvky, nebo například ostružiny, také můžete jít spolu s dětmi na houby, což bývá zábavné pro celou rodinu. Můžete hrát hru o to, kdo najde nejvíce hub.

Pokud chcete trávit čas v přírodě častěji, pak si kupte chatičku, která vám umožní být v přírodě co nejvíce a kam budete moci vyrážet na víkendy, prázdniny a na volný čas. Děti si najdou v okolních chatách kamarády a budete mít jistotu, že se na ně pokaždé budou těšit.

Večery můžete trávit u táboráku, ráno se můžete umýt v potůčku, nebo ve studánce a kouzlo přírody budete mít jako na dlani. Chata je pro městské děti, které jsou nerady zavřené v paneláku a které nechcete jen tak kamkoliv pustit, protože o ně samozřejmě máte strach, tím nejlepším řešením.

Další možností je pořídit si zahrádku, kde budete také v přírodě, kde můžete občas i přespat a kde si taktéž můžete i něco vypěstovat. Možností, jak se dostat do přírody je opravdu mnoho a čas, které děti tráví v přírodě jim dá mnohem více, než čas který by jinak trávily ve městě, nebo doma u počítače.