Užijte si výlet na pár dnů i několikatýdenní dovolenou bez obav díky skvělému ubytování

Chystáte se na Slovensko? V tom případě vás možná bude zajímat ubytování Bratislava. Nebo se chystáte někde do horských oblastí? Vysoké či Nízké Tatry, Chopok, nebo je vaším cílem Zemplínska Šírava? Ať už jste se rozhodli vydat do kterýchkoli míst Slovenska či Čech, výborné, levné ubytování s kvalitním servisem najdete na stránkách Accorhotels.cz.

Vikino / Pixabay

Projeďte Moravu křížem krážem

Sice je v těchto měsících chladno, ale to nebrání nikomu v tom, aby poznával krásy naší země nebo Slovenska i nyní. Začneme-li na Moravě, kupříkladu ve Zlíně, v Brně i ve Znojmě najdete krásné Vánoční trhy, budete moct sledovat krásná řemesla, tradice a doprovodný program. Zahřeje vás teplá medovina, punč nebo třeba svařák či grog. Teplo a útulno zajistí mnohé kavárny, vinárny, restaurace nebo romantická náruč kin, které teď nabízí spoustu hezkých pohádek i filmů pro dospělé.

Což takhle zajít do podzemí v Brně, proslulý skanzen v Rožnově pod Radhoštěm nebo se nechat hýčkat v některých z lázeňských domů v Luhačovicích? Ubytování ve všech městech je k dispozici i nyní, před svátky. Vychutnáte si kouzlo Vánoční atmosféry a letošní Vánoce se začnete vychutnávat již před Štědrým dnem.

V Ostravě, kde vás čeká i spousta klubů se skvělými kapelami a zpěváky, vás uvítá např. Mercure Hotel Ostrava. Ať už budete sami, ve dvou nebo s kamarády, pokoje vám nabídnou vše, co budete k pohodlí potřebovat.

Matička Praha a její Staroměstské náměstí o Vánocích

Nejen pro obyvatele Prahy, ale i pro všechny kdo se zde o Vánocích vydají, je toto město ve slavnostním rouchu skutečně nezapomenutelné. Krásná výzdoba, strom vybrán mezi těmi nejlepšími, veselí a srdeční lidé kolem, bavící se a těšící se na vánoce, cinkání zvonků, koledy… to stojí za vidění. Rezervace je dobré provést co nejdříve, Prahu si nechce nechat ujít mnoho zájemců. Oslovte Ibis Praha Staré Město a mějte centrum nadosah ruky.

Neseďte doma a nenechte se odradit zimou. Uvidíte, že i v prosinci je naše země i Slovensko kouzelné a čeká vás nezapomenutelný čas.