Na netradiční dovolenou vyrazte s AGL travel!

Nebaví vás už jezdit na tradiční dovolenou a mačkat se mezi dalšími turisty? Máte rádi adrenalin a současně i pohodu? Se zajímavou nabídkou zájezdů na nevšední místa přichází cestovní kancelář AGL travel. Zaujme i vás?

Proč AGL travel ano?

Cestovní kancelář AGL travel vznikla v roce 2003 a od svého počátku má jasný cíl – chce nabízet zájezdy, které uspokojí všechny cestovatele toužící po netradičních zážitcích. V nabídce AGL travel nenajdete běžné destinace, ale naopak ty, které jsou méně známé a díky tomu mohou nabídnout nevšední zážitky. Cestovní kancelář se zaměřuje na poznávací zájezdy do exotických destinací. V hledáčku má především země východní Evropy a střední Asie.

Podíváte se do Albánie, na Sibiř (nabízí i zájezd, jehož náplní je projetí proslulé Transsibiřské magistrály), dále také zájezdy do Arménie, Gruzie, Uzbekistánu a ještě dále – například do Thajska nebo Indie. Velký zájem je stabilně o zájezd do Petrohradu, jehož součástí je i výlet do překrásného Petrodvorce. Pokud přece jen dáváte přednost klasické dovolené, určitě si vyberete z nabídky zájezdů do Portugalska, Itálie, Řecka či na Maltu.

Plavby lodí a program šitý na míru i pro firmy

U AGL travel na vás čeká i bohatý výběr luxusních eurovíkendů a organizuje také plavby lodí. Tato nabídka je určena pro náročné cestovatele, kteří chtějí na dovolené nejen poznávat cizí kulturu a památky, ale také si odpočinout a nechat se hýčkat. Cestovní kancelář dokáže zařídit i transfery, víza či vstupné sportovní i kulturní akce. O nic se nebudete muset starat. Výhodou je, že se AGL travel postará i o výhodné cestovní pojištění. Pro firmy nabízí teambuildingové pobyty sestavené podle individuálních požadavků.

Všechny klasické i poznávací zájezdy od AGL travel spojuje záruka netradičních zážitků za cenu, která se vám bude zamlouvat. Více se dozvíte na zajezd-dovolena.cz nebo na agltravel.cz.