Chystáte se na dovolenou? Nezapomeňte si vyřídit cestovní pojištění.

Léto se kvapem blíží a s ním také čas dovolených. Někdo se rozhoduje, pojede-li k moři, na hory, jestli zvolí leteckou dopravu, autobus cestovní kanceláře nebo vlastní vůz. Vždy je však třeba dbát na to, abychom měli cestovní pojištění. Malá investice, kterou do něj vložíme, nám může ušetřit značné výlohy.

Sjednejte si pojištění jednoduše on-line

Tak, jako si můžete vybírat pobyty a dovolené prostřednictvím internetu, stejným způsobem si můžete pořídit i cestovní pojištění nebo povinné ručení. Tyto a mnohé další služby nabízí společnost ePojisteni.cz. Na její stránky měsíčně zavítá více než 350 000 zájemců a tisíce z nich si koupí některý nabízený produkt. Najdete zde ty nejvýhodnější nabídky na našem trhu.

Proč je dobré mít cestovní pojištění?

Nikdy nevíte, co se vám může při pobytu v zahraničí přihodit. Ať už jste nemocní, nebo ne, vždy může přijít nečekaná událost, budete nuceni vyhledat lékaře a výdaje za ošetření, operaci či hospitalizaci mohou být značně vysoké. S peněženkou může “zamávat“ už jen nutný zákrok stomatologa nebo zánět středního ucha. Webové stránky ePojisteni.cz vám nabízí možnost srovnání nabídek za ani ne 2 minuty. Získáte nejlevnější cestovní pojištění, které pokryje kompletně případné léčebné výlohy.

Jeďte po vlastní ose

Báječnou dovolenou můžete prožít i v případě, že pojedete vlastním autem. Před cestou je důležité kompletně vůz prohlédnout, doplnit potřebné kapaliny, zkontrolovat pneumatiky, zajistit si dálniční známky země, do které jedete, budete-li chtít placené komunikace využít atd. Neopomeňte ani zkontrolovat povinné ručení, které musí mít každý majitel vozidla platné a vždy při jízdě u sebe.

Vycestujte bez obav. V případě, že budete mít povinné ručení i cestovní pojištění, budete vědět, že v případě potřeby pomoci nemusíte mít strach z vysokých výloh a dalších komplikací.