Kvalitní vybavení pro všechny cestovatele

Monumentální výhled – nádherná příroda, slunce zapadá za hory a vy se smutně díváte na obrázky v počítači. Tomu je konec! Pořiďte si pořádné vybavení a vyrazte hledat svá dobrodružství!

Výbava pro každého cestovatele

Kdo chce cestovat, musí se pořádně vybavit. Pro pořádný výšlap do hor potřebujete kvalitní trekové boty, které budou nejenom pohodlné, ale zvládnou i mnohé překážky. Nikdy nevíte, kdy na svých cestách narazíte na cestu přes potok, kterou zdoláte jedině s tím správným vybavením. Potom vás nezaskočí ani strastiplná cesta, ani nepřízeň počasí.

Ať už se vydáváte na výlet nebo příjemnou delší dovolenou v přírodě, rozhodně budete potřebovat také trekové batohy. Vaše expedice bude jistě úspěšná, pokud se vybavíte jako pravý cestovatel. Do objemného batohu bezproblémově uschováte vše potřebné. Trekové batohy jsou uzpůsobeny tak, aby rovnoměrně rozložily váhu i velmi těžkého nákladu. Záda jsou navíc velmi dobře nastavitelná. Vypolstrování odolá i těžkému nákladu, odvětrávání vám dopřeje komfort, který může málokterý produkt nabídnout. Trekový batoh je vhodný pro turistiku i cestování, pohodlně na něj lze upevnit cepín, karimatka a další příslušenství.

Přespání v přírodě už není problém

Se správným vybavením přespíte téměř kdekoliv. Pohodlné stany jsou základem! Na cestách vás může potkat cokoliv, jako je například nečekaný déšť nebo velmi silný vítr. Ale i tyto podmínky vytváří dokonalá dobrodružství, na která se pak s radostí vzpomíná. Pro takové případy je vhodné pořídit si stan s polyuretanovou vrstvou a silikonizovaným povrchem, jež vás ochrání před nepříznivými venkovními vlivy. Kvalitní materiály jsou základem pro perfektní nocování v přírodě, ale i v kempu.

A jak zajistit pohodlí při spánku? Jednoduše s pomocí samonafukovací karimatky. Používat ji můžete od jara do podzimu, je velmi skladná a vhodná pro turisty, horolezce a všechny cestovatele. Podložka perfektně izoluje od země, takže se vám bude nejen dobře spát, ale ráno se probudíte čilí a připraveni na další dobrodružství!

Vybavte se jako pravý cestovatel a nenechte se ničím zaskočit! Kvalitní příslušenství na cesty i dovolenou můžete zakoupit na www.affekt.cz.