Perfektní dovolená? Jedině s obytným vozem!

Chcete si vyrazit na dovolenou, ale už vás nebaví neustále se řídit nabídkou cestovních kanceláří, u kterých mnohdy ani nemusíte najít to, co přesně hledáte? Pokud si chcete vyjet na dovolenou jenom tak, nechcete zařizovat drahý nocleh a mnohé další výlohy spojené s cestováním, vyrazte si odpočinout v obytném vozu. Zde se stáváte vy tím, kdo rozhodne, kam vyrazíte. Zažijte nová dobrodružství a zažeňte nudu!

Neomezená volnost

S kufry na letiště, s kufry do autobusu a nechat se vláčet dlouhou cestou do hotelu – takhle většinou vypadá program cestovních kanceláří. Pokud si však chcete zařídit dovolenou podle sebe, vyjet si, kam se vám zrovna zachce, netahat s sebou zbytečných věcí, je nejvyšší čas půjčit si obytný vůz, který vám nabízí naprostou volnost v cestování. Vyrazit můžete, kam jenom budete chtít. S obytným vozem jste pánem svého času a nemusíte se ohlížet na programy zájezdů. Vezměte celou rodinu a vydejte se objevit neznámé kraj.!

Proč zvolit obytný vůz?

Pronájem obytných aut je velmi výhodný, a to nejen proto, že vám nabízí neomezenou možnost pohybu. Nejedná se o karavany, ale o luxusní obytná auta, se kterými můžete vyrazit kamkoli a přitom si stále užívat luxusu. Obytné vozy jsou skvělým dopravním prostředkem i obytným prostorem, díky kterému můžete na svých cestách zažít mnoho nespoutaných dobrodružství.

Navštívit můžete odlehlé krajiny, místa, na které jste se vždy chtěli podívat, ale můžete využít i zimního kempování. To vše v dokonalém pohodlí a luxusu obytného vozu.

Toto cestování je velmi nezávislým způsobem, jak navštívit všechna místa, na která se toužíte podívat. Nejste nikým omezováni a jste pánem své cesty, na které rozhodně nezažijete nudu.

Komfort a jízdní vlastnosti i pro náročné klienty

Půjčovna obytných vozů nabízí auta značky SUNLIGHT, které patří mezi velmi oblíbená vozidla výborné německé kvality. Vyznačují se skvělými jízdními vlastnostmi a zároveň velkým pohodlím, jež nabízí svým uživatelům. K dispozici je vám nejen pronájem, ale také prodej a servis těchto vozů.

Každý vůz je perfektně vybaven, takže se v něm budete cítit velmi pohodlně – jako doma v obýváku. Vůz je vybaven jídelní soupravou včetně příborů, plně automatickým satelitem, couvací kamerou a také markýzou.

Pokud se rozhodnete pro pronájem obytných aut, jako bonus získáte celoroční dálniční známku pro ČR, ekologické známky pro vjezd do německých měst, ale také havarijní a zákonné pojištění, které je v ceně.

Objevte nepoznané a zažeňte nudu

Vyrazte si na dovolenou po svém a buďte obklopeni komfortem i na nepohodlných cestách. S obytnými vozy zažijete spoustu zábavy, prožijete nová dobrodružství a především se rozhodně nebudete nudit.

Teď jste tu pánem vy tak si užijte perfektní, ničím nespoutanou dovolenou plnou volnosti a nových zážitků. Vyrazte, kam vás jenom napadne, a užívejte si volnosti.