Do tropů kvalitně s německými cestovkami

V období kolem léta vždy láká spoustu lidí zasloužená dovolená v tropech, kde si odpočinou a relaxují; zkrátka na chvíli vypnou, o nic se nestarají a pouze si užívají horkých dnů, dobrého jídla i pití a příjemné obsluhy u moře, či alespoň v bazénu. A zatímco většinu lidí láká právě odpočinek a opalování se na pláži, jiní naopak vyráží za poznáváním památek a tamních kultur – od tradic, zvyků a běžný život, přes náboženství, až po tradiční kuchyně, jež jsou velmi oblíbené. Toto vše vyjíždí turisté poznávat do států, jako je Kuba, Dominikánská republika, Maledivy a další.

Mezi nejoblíbenější zajišťovatele vysněné odpočinkové dovolené patří německá cestovní kancelář Aldiana, která má více jak 40letou zkušenost.

Odměna nebo odpočinek?

Chystáte se na dovolenou kvůli odměně sebe nebo svých blízkých za dobré výsledky v práci či ve škole, anebo čistě kvůli odpočinku, protože máte pocit, že už jste přetažení, a že toho Vaše tělo více nesnese? Ať už tak nebo onak, Airstop.cz nabízí řadu německých cestovních kanceláří, které Vám zajistí vše v jednom. Mimo ubytování a příjemného prostředí, mají také spoustu ostatních služeb, jako třeba výlety, wellness, zábavu …mezi takové CK patří i Bucher Reisen, která je největší CK v Evropě.

Seychely, místo luxusu

Seychely jsou proslulé luxusem, příjemným počasím a krásnými, písčitými plážemi, které přímo volají po procházce při západu slunce. I když se jedná o vskutku malou zemi, jsou jednou z nejkomfortnějších destinací světa. Díky své poloze východně od Afriky, zabere cesta více času, ale zážitek stojí za to. Celou cestu Vám samozřejmě bude zpříjemňovat CK, například 5 vor Flug, která patří k největším v Německu.

Sri Lanka

Sri Lanka je nemalým ostrovním státem, který však nabízí velmi luxusní dovolené. Většina tamních hotelů se zdržuje do evropského či amerického stylu a zasadila luxus do typické Sri Lanské architektury ve spojení s tradicemi. To dodává nejenom hotelům, ale i celé destinaci nádech přepychu v kombinaci s kulturou. I zde je nabízeno krom ubytování a pláží i spousta dalších služeb, mezi něž patří nejenom poznávání staré kultury a tradic, ale i moderní způsoby zábavy.