Vyrazte na exotickou dovolenou za skvělou cenu s CK RUDOLF REISEN!

Chcete si vyrazit na zajímavou a neotřelou dovolenou? Vyzkoušejte změnu a objednejte si zájezd u zahraniční cestovní kanceláře. Za exotikou nyní můžete vyrazit stejně pohodlně jako s českou CK. RUDOLF REISEN nabízí mnoho krásných zájezdů z německého trhu.

Zahraniční kvalita

Využijte skvělých cenových nabídek a užijte si dokonalé a nezapomenutelné exotické zájezdy. CK RUDOLF REISEN má více než 250 000 spokojených klientů a to hlavně díky své dvacetileté zkušenosti. Dovolená u této cestovní kanceláře vám poskytne nejen skvělé zážitky, ale především ji pořídíte za skvělou cenu – nižší než u tuzemských CK.

Poskytované služby jsou velmi kvalitní, a to hlavně díky tomu, že německé cestovní kanceláře objednávají celá letadla a plně rezervují hotely, takže si mohou dovolit nižší ceny a luxusnější služby.

Odlety z České republiky

Cestovní kancelář RUDOLF REISEN teď létá také z Prahy. Spolupracuje se společností Emirates a realizuje lety především do destinací v Asii. Ještě do nedávna tato cestovní kancelář létala pouze z rakouských nebo německých letišť, ale nyní máte vše na dosah ruky a můžete na svou vysněnou dovolenou vyrazit přímo z našeho hlavního města. Vydat se můžete do mnoha nádherných destinací. Objevte krásy Srí Lanky, Malajsie, Dominikánské republiky, Thajska nebo například Malediv.

Okružní plavby po celém světě

Sníte o cestování do exotických zemí, ale máte obavy z ceny? Využijte skvělé zájezdy německých kanceláří, které vám přináší RUDOLF REISEN. Tato CK také poskytuje úžasné okružní plavby lodí. Dopřejte si bezkonkurenčních nabídek a vydejte se na nezapomenutelnou plavbu lodí po všech oceánech světa!

CK RUDOLF REISEN je předním prodejcem zájezdů od německých cestovek. Neváhejte tedy více a navštivte její web www.rudolfreisen.cz nebo zavolejte na linku 800 100 567 a objednejte si svou dovolenou.