Za wellness pobyty do Maďarska

Dovolená klepe na dveře a vy pořád nevíte, kam se vydat? Lákají vás lázně a wellness pobyty? Pak to otočte směr Maďarsko – právě tam totiž najdete svoji vysněnou dovolenou…

Desítky možností – stačí si jen vybrat!

Maďarsko je blízko, takže se nemusíte honit přes půl Evropy, a na výběr zde navíc máte ze skutečně široké řady středisek. Třeba nejmladší maďarské lázně Bükfürdő nebo proslulé lázeňské středisko Hevíz, ležící u stejnojmenného jezera – největšího přírodního jezera s termální vodou v Evropě. V nejjižnějším cípu Maďarska můžete navštívit město Harkány proslulé svými sirnými prameny, a pokud máte rádi ruch velkoměsta, vyberete si třeba Markétin ostrov v Budapešti – ostrov na řece Dunaji nacházející se přímo v tepajícím srdci hlavního města.

Kde se ubytovat?

Chcete-li si zájezd skutečně vychutnat, měli byste výběru kvalitního ubytování věnovat skutečně velkou péči. Často jsou to drobnosti, jako příjemně zařízený pokoj či vstřícný personál, co váš zážitek z dovolené posune na novou úroveň a umožní vám skutečně si odpočinout.

Cestujete-li s dětmi, nebo prostě toužíte po intimní atmosféře, je nejlepší sáhnout po některém z široké nabídky rodinných hotelů, jako je například hotel Piroska ležící v blízkosti lázeňského města Bük. Ten nabízí jedinečnou komorní atmosféru, výbornou kuchyni a možnost zapojit se do zážitkových programů lázeňského města. Zároveň jde zde hostům k dispozici autobus, kterým se v kteroukoliv denní dobu pohodlně dopravíte do nedalekých lázní Bük.

Milovníky zábavy a ruchu velkoměsta zase jistě nadchne Aquaworld Resort Budapest – největší wellness komplex v Maďarsku, ležící jen kousek od hlavního města. Výlet za odpočinkem tak můžete bez problémů spojit s cestou za poznáním a kromě relaxace ve zdejších lázních navštívit i krásnou Budapešť.