Stravte wellness pobyt v hotelu Sárvár a načerpejte síly nebo prožijte romantické chvíle

Plánování dovolené je čím dál častěji spojováno s potřebou relaxace, odpočinku, péčí o tělo i duši. Není se čemu divit, dnešní hektická doba si to doslova žádá. Chcete-li si báječně zaplavat, nechat si namasírovat ztuhlé svaly nebo si moci vychutnávat příjemné prostředí a dobré jídlo, vycestujte do Maďarska. Hotel Sárvár vás vřele uvítá a udělá vše pro vaši spokojenost.

Co vše je pro vás připraveno

Hotel Sárvár se pyšní oceněním Ceny kvality maďarského turismu a také cenou Zelený hotel. Už to je předzvěstí, že se máte na co těšit.

Ubytování hostům zajišťuje 223 pokojů a apartmá, každý z nich potěší vlastním balkonem. Přijedete-li vlastním vozem, parkoviště o kapacitě 200 míst poskytne jeho stání. Jestliže využijete leteckou přepravu, vězte, že letiště je vzdáleno pouhých 90 min. od letiště Balaton/Sármellék.

Celý hotel disponuje vysokorychlostním Wi-Fi připojením k internetu. Návštěvníci získají přímý vstup do lázeňského a wellness centra Sárvár. To je s hotelem propojeno vyhřívanou, krytou chodbou. Dalším bonusem je exkluzivní vstup do bazénů uvnitř i venku.

Vítány jsou nejen dospělí, ale i děti. Pro ně je zde připraveno dětské hřiště, skluzavky v lázeňském a wellnes centru, herna pro děti a kojence, školka pro děti, animátor v průběhu celých školních prázdnin a mnohé další. Společně si můžete vychutnat i oblíbený bowling nebo fitness místnost. Děti do šesti let mají pobyt zdarma, starší ratolesti obdrží slevu 30% na přistýlku.

Výtečná kuchyně i švédské stoly

Jistě víte, že je maďarská kuchyně vyhlášená. Hotelová kuchyně nabízí nejen mnohá hlavní jídla, která můžete vyzkoušet, ale i zdravé snídaně a výtečné večeře formou švédských stolů. Pro děti je připraveno dětské menu.

Navštivte lázně Maďarsko, pozvěte svou drahou polovičku nebo se zde rozjeďte s celou rodinou. Uvidíte, že objevíte místo, na které se budete rádi vracet a které vám dokáže, že letní dovolenou lze prožít v luxusu a přitom za přijatelnou cenu.