Navštivte Amsterdam a největší květinový park Keukenhof




Užijte si poznávací zájezd do Holandska, kde navštívíte největší květinový park. Poznat zde můžete více než 100 druhů tulipánů a dalších zajímavých květin.

Vidět můžete také centrum Amsterdamu s průvodcem. Po starých městských grachtech se můžete projet lodí a také si zde užít individuální volno.

Navštivte zemi tulipánů a podívejte se na vše, co dělá Holandsko Holandskem. Bude to pastva nejen pro oči, ale i pro nos. Směs všech barev a vůní vás zcela jistě zahřeje na duši. Prohlédněte si metropole a pokud budete cestovat s cestovní kanceláří, průvodce vás provede všemi místy, které jsou něčím zajímavé.

Lákat vás může Amsterdam nejen ve dne, ale i v noci, kdy se můžete například projet lodí a vidět město ve tmě.

Pokud nenavštívíte největší květinový trh v Evropě, tak jako byste v Holandsku ani nebyli. Každým rokem zde vykvete více jak 7 milionů tulipánů, narcisů a hyacintů a míří se sem na tu krásu podívat turisté z celého světa. Hledat zde můžete i inspiraci pro vlastní zahradu.

Kromě květinové show jsou zde také připraveny atrakce pro děti. Keukenhof je městečko, kde se právě největší park s květinami nachází, leží asi 30 kilometrů od Amsterodamu. Tulipány, hyacinty, narcisy, lilie a další jarní květiny zde vyrůstají na neuvěřitelných 32 hektarech.

Uvidíte a také ucítíte více jak 7 milionů květů. Největší množství je zde tulipánů, kterých je vysázeno více jak čtyři a půl milionu. Pracuje tady velmi málo zahradníků a to pouhých 27 a ti se starají o všechnu krásu, která tu kvete.

Cibuloviny jsou sázeny tak, že pokud jedny začínají odkvétat, tak nakvétají další a to ty, které mají zrovna svou sezónu kvetení. Jednotlivé kompozice tak za jaro a léto několikrát změní svou tvář. Návštěva Amsterdamu není však jen pro milovníky květin. K vidění toho tu je celá řada.