Vysněná dovolená v Chorvatsku 2018 s předstihem i na poslední chvíli

Nenašli jste v nabídkách cestovních agentur to, co by vaše dovolená v Chorvatsku 2018 měla splňovat? Drahé ubytování, nevhodná lokalita, scházející volné termíny? Nezoufejte si, zařiďte si relax u moře podle svého. Dopravíte se pohodlně svým vozem, nebo si můžete zaplatit cestu autobusem či vlakem, najdete si svého agenta, s nímž jste se předem domluvili na ubytování – a máte po starostech. Jak to funguje? Cestovní agentura Eliška disponuje širokou sítí kontaktů na přímé majitele apartmánů, vy si na internetu pouze vyberete vámi vysněnou lokalitu a zjistíte si volné termíny.

Nezoufejte si, Chorvatsko levně lze pořídit velice snadno

V pestré nabídce ubytovacích kapacit existují skutečné perly. Chorvatsko levně si tak zařídíte s předstihem ještě dnes – a to přímo od vašeho počítače. Slevy, možnosti první noci zdarma a další akce jsou zajímavé v období, než začnou dovolené. Ale i když se rozhodnete pro odjezd na poslední chvíli, není vaše situace nikterak bezvýchodná. Vždy se mezi majiteli apartmánů naleznou tací, již zcela nenaplnili svá ubytovací zařízení turisty, a vy se pohodlně vejdete na vámi vytoužené místo.

Vyberete si ideální ubytování v soukromí – Chorvatsko

Ubytování v soukromí – Chorvatsko je koncipováno tak, že si cestovatelé sami vyberou den nástupu a odjezdu z apartmánu. Platí se předem pouze rezervační záloha a až na místě se doplácí zbytek. Nemusíte si proto blokovat plné částky za ubytování, pohodlně si rozdělíte platbu na dvě poloviny. Už dnes se můžete těšit na dovolenou podle svých představ a snů. Stačí si jen s kamarády či rodinnými příslušníky domluvit časový harmonogram a konkrétní lokalitu tak, aby všem vyhovovala. Samotná domluva s konkrétním majitelem už je na zástupcích cestovní kanceláře Eliška.