Hledáte tip na dovolenou v Česku? V Praze můžete vyzkoušet a zažít mnohé

Dovolenou si díky zlepšující se situaci na pracovním trhu může dopřávat a dopřává stále víc obyvatel naší země. Mnozí z nás si vybírají dny volna po týdnech, nikoli po čtrnácti dnech, jako před lety, a navštěvují Moravu, Čechy i země, do nichž se dostanou bez potřeby dlouhých letů. I důchodci se osmělili a cestují více, než např. před deseti lety. Situace jednoduše víkendovým pobytům i dovoleným na týden až dva přeje, což je velmi dobře.

Jestliže žijete na venkově, nebo jste mnoho ze svých dovolených prožili na horách, možná uvažujete o týdnu stráveném jinak – ve městě. Anebo jsou města vaší srdcovou záležitostí a každý rok míříte do některého z nich. Vyzkoušejte letošní dovolenou prožít v Praze. Nabízí mnoho kulturních i sportovních zážitků, klid najdete v parcích nebo wellness centrech, vyzkoušíte světovou kuchyni, dýchne na vás dávná historie, jistě potkáte známé osobnosti… Praha nabízí vyžití mladým, starším, párům i rodinám s dětmi. Stačí jen najít vyhovující ubytování a vycestovat.

Klid a příjemné prostředí pro obchodníky i zamilované

Vynikajícím ubytováním může být hotel na Žižkově. Budete v centru dění, budete mít na dosah mnohé historické zajímavosti, sportovní vyžití, na své si přijdou ti, kdo rádi luxus i střídmější styl… Co je velmi důležité, snadno se zde dostanete autem i jinak.

Poblíž jsou známé a oblíbené čtvrti Vinohrady či Karlín, což mnohé, kdo hledají hezké a spolehlivé ubytování, vede mezi hotely v Praze 3. Kupříkladu hotel 3 korunky poskytuje ubytování v luxusních pokojích pro dva, ale i ekonomických dvou nebo třílůžkových pokojích.

Ať už chce vzít na nezapomenutelný prodloužený víkend svou lásku, či vás čeká několik náročných pracovních dnů a poohlížíte se zároveň po konferenční místnosti v Praze, zde se můžete spolehnout na stoprocentní servis a příjemné zázemí.

Jestliže si rezervujete pobyt již nyní, můžete využít zajímavou slevu za včasnou rezervaci ve výši 15 %. Anebo využijte další speciální akci – „Nejlepší dostupná cena – 10 %“.

Pokud se rozhodnete pro návštěvu Prahy, nebudete litovat. Společně s ubytováním si naplánujte i zajímavý program na všechny dny a domů se budete vracet s pocitem, že jste svou dovolenou strávili naplno.