Vyberte si ubytování v centru Prahy a užijte si skvělou dovolenou

Mnoho obyvatel České republiky se každoročně vydává do různých končin světa, a přitom třeba nenavštívilo naše hlavní město. Jiní zase zavítají do dalších měst naší země, protože se Prahy obávají. Přijde jim velká, mají strach z toho, jak najdou ubytování, jestli se ve spleti uliček vyznají, vědí, že je Praha velká a neví, jestli by se vyznali v cestování MHD…superior-room-hd-_1450104619_527x322_tt_80

Jestliže jste ještě matičku Prahu nenavštívili, udělejte to právě letos. Ubytování v centru Prahy vám poskytne pevné a příjemné zázemí, ze kterého se pohodlně dostanete k mnoha krásám a zajímavostem, na dosah budete mít památky, divadla, náměstí, ochutnáte výtečná jídla, zakusíte noční život velkoměsta a mnohé jiné.

Komfortní ubytování pro náročné

Připravte vaší drahé polovičce skvělý víkendový pobyt nebo celotýdenní dovolenou díky ubytování v hotelu Jurys Inn Prague. Nabízí mnohé zajímavé nabídky, díky nimž vás vyjde pobyt mnohem levněji, než je běžné. Kupříkladu si právě teď můžete rezervovat pobyt na 4 a více nocí se slevou 25%. Tuto akci seženete jen na stránkách hotelu Jurys Inn Prague, platí od 15. června do 28. prosince a jinde na internetu jej nenajdete.

Další zajímavou nabídkou je sleva za včasnou rezervaci. Právě teď na jaře získáte slevu 20%, jestliže si rezervujete ubytování alespoň 45 dnů předem.

Co vás v Jurys Inn Prague čeká

Vybírat můžete hned z pěti typů pokojů: pokoj s manželskou postelí, dvoulůžkový pokoj, pokoj superior king, třílůžkový pokoj a rodinný pokoj. Ať už jste single, zamilovaný pár, cestujete s dětmi, hotel vám nabídne to pravé přesně pro vás.restaurant-hd-_1442571712_527x361_tt_80

Skvělé jídlo a pití vám naservíruji v místní restauraci a baru, chvilky klidu nabízí i stylové bistro a využít můžete také fitness.

Neváhejte a rezervujte si ubytování v Jurys Inn Prague co nejdříve. Kapacita není nekonečná a letní sezóna se blíží. Navíc, jak již bylo zmíněno, za včasnou rezervaci vás čeká odměna v podobě 20% slevy.