Plánujete letní dovolenou? Což takhle vydat se do Špindlerova Mlýna?

Teploty sílí a my se máme možnost čím dál více vyhřívat na slunci a užívat si krásné, jarní dny. To nás bezesporu vede k tomu, abychom přemýšleli o místě, kde strávíme letošní dovolenou. Rodiny s dětmi, ale i senioři, nebo třeba všichni, kdo si nemohou dovolit cestování do dálí či je horka a písek nelákají, hledají útočiště někde poblíž domova.

Místem, které vás okouzlí je Špindlerův Mlýn. Léto ve Špindlerově Mlýně nabízí mnohé jak pro aktivní sportovce, tak pro milovníky přírody, wellness, relaxu, houbaření, procházek a mnohého jiného.

Spokojenost i s ubytováním

Buďte si jisti, že ani ubytování Špindlerův Mlýn vás nezklame. Vybírat můžete z mnoha nabídek. Velmi hezký je např. pension Karolína. Najdete v něm apartmány pro 2 – 6 hostů, nebo dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. V pokojích budete moci využít kávovar i rychlovarnou konvici, ledničku, mikrovlnku, milovníci seriálů nebo sportu ocení TV/SAT, wi-fi připojení zdarma a nechybí samozřejmě koupelna s WC. V apartmánech je k dispozici i varná sklokeramická deska. Příjemné prostředí zaručuje stav pokojů po rekonstrukci, ulehnete na ortopedické matrace. Většina pokojů disponuje terasou nebo balkonem.

Co se týče stravování, vařit si můžete sami, nebo využijete ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí.

Proč právě pension Karolína

Po celé léto budete moci využít více než 180 km značených turistických cest. Najdete na nich občerstvení i výletní restaurace a bufety. Milovníci vysokohorské turistiky osloví hřebenové túry. Jestliže si nedovedete představit dovolenou bez cyklistiky, budete nadšeni. Je zde přes 100 km značených cykloturistických tras.

Rybáři najdou výborné podmínky pro rybaření u vodní nádrže v části Špindlerova Mlýna – Labské. Na jaře zde můžete vyzkoušet rafting a otužilci se mohou koupat, k zapůjčení jsou loďky.

Dokonce zde najdete i golf, golfové hřiště se nachází necelých 40 km od pensionu Karolina.

Přesvědčte se ve fotogalerii pension Špindlerův Mlýn, který vám nabídne dostatek fotodokumentace, a objednejte si ubytování na léto už nyní. Budete na letošní dovolenou bezesporu s nadšením vzpomínat.