Ubytování na Horské Kvildě: Rekreace v srdci Národního parku Šumava




Zimní sezona v Česku bude sice díky teplejšímu období na přelomu roku kratší, to však neznamená, že milovníci lyžování přijdou zkrátka. Nyní leží na svazích tuzemských hor dostatek sněhu, který jistě vydrží minimálně do konce března. A ti z vás, které teprve čeká dovolená, případně se chystáte jet na hory alespoň o nějakém víkendu, mohou zavítat na Šumavu. Dobré zázemí najdete na Kvildě v místním penzionu.

Ubytujte se v penzionu, který je v sousedství sjezdovky

Ski penzion Kvilda leží přímo u sjezdovky. To je první výhoda a důvod, proč se na Šumavě ubytovat právě zde. Nahoru na svah to máte jen pár minut. Sjezdovka je ideální pro rekreační lyžování. Náročnější z vás pak mohou sednout do auta a za pár minut se dostat do nedalekého Zadova, kde na vás čeká 10 km sjezdových tratí o různé obtížnosti.

Apartmány Kvilda

Apartmány pro páry i rodiny s dětmi

Ubytování je útulné. Apartmány jsou velmi prostorné, větší nežli běžné standardy pokojů v horských hotelech a penzionech. I díky tomu jde o ideální zázemí pro rodiny s dětmi. Levné ubytování na Kvildě vám navíc ušetří peníze. V porovnání s penziony v jiných horských obcích vás ani týdenní dovolená finančně nezruinuje.

Na Kvildu se dá zajet na rekreaci i mimo zimní sezonu

A proč je ubytování na Horské Kvildě tím nejlepším řešením? Kromě již zmíněné sjezdovky a nedalekého ski areálu na Zadově odtud můžete vyjíždět na dlouhé výlety na běžkách, během hlavní zimní sezony jsou zde upravované desítky kilometrů tratí, které lemují celý NP Šumava.
Ani v létě se na Kvildě ale nebudete nudit. Sportovně založení lidé si tu užijí pěší nebo cyklistické výlety, díky kterým poznají krásy šumavské přírody. Penzion Kvilda vás rád přivítá nejen v zimě, ale i ve zbytku roku. Dovolenou na Šumavě si tak můžete naplánovat na jakýkoliv termín.