5 důvodů proč se při pobytu v Praze ubytovat v 5 hvězdičkovém hotelu Alchymist Grand Hotel and Spa

Cokoliv, na co si vzpomenete v souvislosti s ubytovacím zařízením, tj. poloha, vybavení, péče, možnost trávení volného času, všechno z toho má Alchymist Grand Hotel and Spa na nejvyšší úrovni. Přesvědčte se sami na níže uvedených řádcích či nejlépe vlastní návštěvou tohoto pětihvězdičkového hotelu.

201511242235051.   Luxusní prostory pětihvězdičkového hotelu

Alchymist Grand Hotel and Spa nabízí 8 druhů ubytování, konkrétně:

  • POKOJE DELUXE
  • APARTMÁNY JUNIOR
  • FAMILY ROOM
  • TERRACE JUNIOR SUITE
  • ROYAL SUITE
  • TOWER SUITE
  • ALCHYMIST SUITE
  • IMPERIAL SUITE

Jednotlivé pokoje/apartmány se od sebe liší nejen rozlohou, ale také množstvím poskytnutého luxusu. Nemusíte se ale bát, že byste v menších pokojích byli o něco ochuzeni, luxusem to přetéká v celém hotelu (včetně podzemní wellness části). Podrobnější popis těchto možností ubytování najdete přímo na stránkách pražského Alchymist Grand Hotel and Spa.

2.   Wellness centrum

Součástí Alchymist Grand Hotel and Spa jsou i luxusní lázně Escotica, které disponují privátním bazénem, relaxační místností, suchými saunami, párou a posilovnou. Užít si zde můžete i luxusní masáže, o kterých si povídají milovníci wellness v širokém okolí.

3.   Pětihvězdičkové hodnocení pětihvězdičkového hotelu

Luxus v případě tohoto hotelu neznamená „pouze“ mramorové koupelny, terasy, královské lóže a delikatesy na jídelním lístku. Pětihvězdičková je i péče o hosty hotelu, kteří svým nadšením z tohoto místa nešetří na žádném z hodnotících portálů (Booking, Tripadvisor, Hotels apod.), kde Alchymist Grand Hotel and Spa získává nejlepší možné reference.

4.   Ubytování v historickém centru Prahy

Pražský hotel Alchymist Grand Hotel and Spa se nachází méně jak 10 minut chůze od zámeckých schodů, Malostranského náměstí, Lennonovy zdi, Valdštejnské zahrady či Kampy. Ubytováni budete v té historické části Prahy, které byla méně zasažena komercí.

Z pokojů hotelu neuvidíte masérské salóny nabízející thajské masáže, fast foody, směnárny či další „výdobytky“, které se zabydlely v historické části Prahy na pravém břehu Vltavy.

Z Alchymist Grand Hotel and Spa se Vám naskytne pohled na historické budovy, v nichž sídlí Velvyslanectví USA, Francie, Irska. Za rohem se nachází Akademie múzických umění a stylová vinotéka. Prostě historická část města v pravém slova smyslu.

5.   Snadná dostupnost celé Prahy

Umístění v zachovalém historickém centru Prahy však neznamená, že byste v Alchymist Grand Hotel and Spa byli „odříznuti“ od zbytku města. Na nejbližší zastávku MHD (Nerudova) je to z hotelu cca 200 metrů, odtud se pak snadno dostanete do zbylé části Prahy (zastávka metra Malostranská je od hotelu vzdálena necelých 800 metrů).