Láká vás víkendové cestování a rádi byste se podívali i někde dál? Zkuste eurovíkend v Evropě.

Cestovní kanceláře nabízí svým klientům mnohé. Nejsou to jen klasické poznávací zájezdy, dovolené u moře nebo zimní lyžování na horách, ale také báječné eurovíkendy, díky nimž se i s minimem volného času dostanete do mnoha zemí světa, ochutnáte jejich kuchyni, nasajete atmosféru úplně jiného prostředí. Výběr je skutečně bohatý, můžete si zvolit např. eurovíkend Londýn, eurovíkend Athény nebo třeba eurovíkend Paříž a jiné.

Kde je možné zájezd koupit?

Eurovíkendy do různých států nabízí cestovní kancelář Kubík Travel. Na našem trhu se pohybuje již od roku 1990 a zaměstnává více než 350 zaměstnanců. Ročně umožní vycestovat více než 2 500 000 klientům do různých koutů světa, můžete si být tedy jisti její kvalitou a zkušenostmi. Zaměřuje se především na exotické zájezdy a eurovíkendy, ale nabízí i služební cesty, běžné zájezdy, prodej letenek nebo cest na míru.

Užijte si přátelskou a elegantní Anglii

Objednat si můžete kupříkladu zmiňovaný eurovíkend v Londýně. Budete si moci prohlédnout mnohé zajímavosti z historie a kultury, ochutnat specifickou anglickou kuchyni, úplně jiné pivo, než na jaké jste zvyklí nebo třeba cake, koláč, který u nás jednoduše neseženete a spoustu dalšího.

Máte-li rádi vzrušení, můžete se projet na pověstném Londýnském oku, uvidíte známý Big Ben, projít se lze po jedinečném London Bridge, nezapomenutelném místě ve dne i v noci.

Eurovíkend v Londýně můžete využít i k nákupu oblečení, nachází se zde totiž obchody s velmi levnými kousky, které u nás jen tak nenajdete.

Na stránkách společnosti Kubík Travel si můžete prohlédnout fotogalerii s fotografiemi Londýna, které vás zajisté nadchnou a utvrdí v tom, že pobyt stojí za to.

Vycestujte se svou kamarádkou, přítelem nebo třeba dcerou či synem a užijte si kouzlo malebných uliček Londýna a všechny jeho krásy.